Skip links

Explainer Video

Animirani Explainer Video

Može biti izazovno preneti veliki tok informacija u nekoliko reči ili sa jednom slikom. Kada se čak i složena infografika muči da obavi posao, i kada vaša brošura počne da izgleda pomalo neodoljivo, možda je vreme da napravite animirani video sa objašnjenjem.

2D animirani objašnjavač govori sveobuhvatnu priču o vašem brendu i može se primeniti kao video oglas ili istaknut na vašoj odredišnoj stranici. To je zabavan i ubedljiv način da radoznalim pridošlicama predstavite celu svoju priču o brendu — prilika da u vizuelnim prikazima lako razumljivim objasnite šta radite i kako vaše poslovanje može da pomogne potencijalnim gledaocima. Animirani objašnjavači su među najkompleksnijim i višeslojnijim grafikama pokreta. Dizajn Pickle vam može pomoći da kreirate. Uključuju muziku i zvučne efekte, kao i jedinstvene stilove animacije i prilagođene vizuelne elemente kako bi vaše ideje preneli na najdirektniji, ali nezaboravan način. 

 

Produkt animacija

Animacije proizvoda su vrsta animacije koja objašnjava karakteristike proizvoda ili usluge putem tipografskih i ilustrativnih elemenata. Razlog zašto su odvojeni od video zapisa ili korisničkog interfejsa

Kratke i slatke, dok nude sveobuhvatan rezime vašeg proizvoda, animacije proizvoda su odličan način za prenošenje uputstava za vaš proizvod, kako on rešava problem ili vrednosti pojedinačnih proizvoda. Koristeći kombinaciju reči i grafike, animacije proizvoda pružaju pregled veličine zalogaja koji je savršen za potencijalne kupce. Posebno smo inspirisani animacijama proizvoda koje su ovi brendovi osmislili ove godine.

UI/UX Animacije

UI/UX animacije su vrsta videa objašnjenja. Međutim, oni su jedinstveni po tome što preuzimaju skoro tačan format korisničkog interfejsa koji se objašnjava.

 To znači da postoji vrlo malo dodatnih elemenata osim onoga što korisnik može očekivati od stvarne aplikacije ili veb lokacije.Koristeći tehnike grafike pokreta, UI/UX animacija objašnjava karakteristike softvera jasnije nego u jednostavnom snimanju ekrana. Postojeći elementi korisničkog interfejsa mogu da se uvećaju, procesi mogu da se uspore i može biti glatkijih prelaza između koraka. Pisana uputstva ili snimljena uputstva su u redu, ali ako zaista želite da se izdvojite iz gomile i oduševite svoju publiku, dajte im vizuelni obilazak koji tačno komunicira kako mogu da postignu rezultate pomoću vašeg softvera. Zašto samo reći kada možete pokazati i reći? Svoju publiku možete provesti kroz softversko iskustvo pomoću animirane prezentacije korisničkog interfejsa.

Neke industrije u kojima smo radili

Obrazovanje | Finansijske usluge | Zdravstvo | Informacione tehnologije | Marketing & Advertising

Dodatne usluge

TV REKLAME

Sve o tv reklamama i naši projekti...

DETALJNIJE
Dodatne usluge

3D ANIMACIJA

Ovde možete pogledati naše projekte vezane za 3d animaciju...

DETALJNIJE
Dodatne usluge

2D ANIMACIJA

Ovde možete pogledati naše projekte vezane za 2d animaciju...

DETALJNIJE
Pogledajte naš SHOWREEL

Možete nas kontaktirati i putem:

Viber i WhatsApp-a

Pratite nas |

This website uses cookies to improve your web experience.