Skip links

IZRADA TV REKLAMA

TV REKLAME

Animirani video oglasi nemaju ništa drugo do kvaliteta funkcija i rezultiraju jedinstvenim, diferenciranim i zaista rezonantnim. Stvorene brže i uz samo delić cene reklama uživo, animirane promocije se takođe mogu brzo pregledati i lako se mogu izmeniti kako bi odgovarale široj ciljnoj publici.

 

Animirane reklame mogu ispričati priče na zabavan i koncizan način, bolje koristeći kratko vreme za oglašavanje, omogućavajući vam da kreirate kampanje koje se mogu koristiti na više platformi, od TV-a do veb lokacija i društvenih medija.

Štaviše, sa skoro 30% većim stopama angažovanja od video snimaka uživo, oni su moćni marketinški komadi, sposobni da naprave čuda od vašeg prisustva na mreži i na kraju vaših stopa konverzije.

Animirani video snimci omogućavaju onu vrstu maštovite originalnosti koja će vas izdvojiti iz gomile. Mogu se koristiti za obrazovanje, informisanje, objašnjenje i motivisanje gledaoca da preduzme akciju, što ih čini prikladnim u bilo kojoj fazi tokom putovanja korisnika.

Kako ćemo to da uradimo?

Animacija može da unese svežu perspektivu u imidž bilo kog brenda tako što će obezbediti gotova rešenja i izdvojiti ga od konkurencije. Animacija omogućava brendovima da upadnu u publiku stvarajući nešto fascinantno, pronicljivo i jedinstveno. Uz različite stilske izbore (od jednostavne grafike pokreta, do stop motiona, do pune animacije likova, pa čak i 3D) za predstavljanje vašeg brenda i njegove poruke, mogućnosti su beskrajne. Možete kreirati lik koji će preuzeti ulogu maskote brenda za seriju reklamnih kampanja, imati prilagođeni avatar koji predstavlja zvaničnika kompanije, ili čak ići toliko daleko da koristite nove slike za izmišljanje potpuno novih svetova i jedinstvenih pejzaža da ukradu predstavu u potpunosti. Ako želite da vas odvedemo u obilazak našeg procesa animacije, evo video snimka koji smo napravili da vas vodi kroz njega.

2D I 3D Animacije

Animirana reklama ima toliko mogućnosti i može poslužiti u različite svrhe. U zavisnosti od potreba naših klijenata, naš tim kreativnih stručnjaka će preporučiti pristup koji najbolje odgovara njihovim specifičnim ciljevima. Ono što je važno na kraju dana je da sečete kroz nered, izdvojite se iz gomile i učinite svoju poruku glasnom i jasnom. 

Benefiti
  • Neograničene kreativne mogućnosti
  • Širok izbor stilova koji odgovaraju bilo kom brendu i poruci
  • Pristupačnije od reklama koje se odvijaju uživo
  • Stvorite emocionalnu vezu
  • Povećana svest o brendu i pamćenje brenda
  • Zadivljujuće
  • Povećane konverzije
  • Veoma prilagodljiv i prilagodljiv
  • Pojednostavljivanje složenih ideja

Pogledajte naš SHOWREEL

Možete nas kontaktirati i putem:

Viber i WhatsApp-a

Pratite nas |

This website uses cookies to improve your web experience.